FOTO: Sprejer se vyřádil na odstaveném vlaku v Lounech. Pomozte policistům ho dopadnout
Sprejer řádil v odstavné stanici. Foto: Policie ČR
Louny

Louny - Ve čvrtek 19. května od 20:00 do 22:30 hodin řádil v odstavné stanici v Lounech sprejer. Barevnými spreji „upravil“ vzhled odstavené vlakové soupravy téměř k nepoznání.

Způsobenou celkovou škodu České dráhy momentálně vyčíslují. Na sprejerství trestní zákon pamatuje v § 228 - poškození cizí věci, kde je uvedeno, že kdo poškodí cizí věc tím, že ji postříká, pomaluje či popíše barvou nebo jinou látkou, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok. "Pokud můžete k výše uvedenému případu poskytnout jakékoliv informace, obraťte se na nejbližší služebnu policie, případně volejte linku 158," uvádí policejní mluvčí Kamil Marek.

0106sprejer2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru