Louňané šetří životní prostředí. Město získalo první místo ve sběru vysloužilého elektra!
Foto zdroj: archiv Asekol a.s.
Louny

Louny - Po dvouletém přerušení způsobeném pandemickými opatřeními se letos opět mohli sejít vítězové na společném vyhodnocení soutěže ve sběru použitého elektrozařízení vyhlášené Ústeckým krajem a Kolektivním systémem ASEKOL v sále ústeckého hotelu Větruše.

Po předchozích umístěních Loun v soutěži třídění odpadu „Skleněná popelnice“ (2018 – 1. místo, 2019 – 5. místo, 2020 – 3. místo) převzal nyní místostarosta města Vladimír A. Hons „Ocenění za prvenství ve sběru vysloužilého elektrozařízení v roce 2021 mezi městy Ústeckého kraje s počtem obyvatel nad 15 000“.

Na každého lounského občana tedy v přepočtu vychází 3,209 kg vybraného použitého elektrozařízení, což je dalším dokladem toho, že se v Lounech ke svému prostředí i přírodě nechováme zcela jistě macešsky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru