Nad plážemi u jezera Most vznikají nová hřiště: pro děti i dospěláky
Úprava plochy pro nové hřiště. Foto: e-mostecko.cz
Louny

Most – V Mostě začaly práce na stavbě nových hřišť v prostoru hlavních pláží u jezera Most. Naznačují to probíhající úpravy na pískové ploše.

Most tak reaguje na velkou návštěvnost nejen současného dětského hřiště, ale obecně celé rekreační lokality.

„Proto jsme se rozhodli, že zde chceme pro děti udělat nové atrakce. Vznikne tady vrak lodi, který bude mít podobu dětského hřiště, vedle toho bude balanční stezka. To už je pro větší děti. A pro ty největší, dospěláky, připravujeme hned vedle workoutové hřiště,“ přiblížil Marek Hrvol, náměstek primátora města Mostu.

K novinkám u jezera patří ještě polopodzemní kontejnery, vybudování nové manipulační plochy naproti současnému parkovišti, která odlehčí s parkováním v exponovaných časech, a v novém ovocném sadu je také postavený dřevěný altán.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru