Lidská zrůda brutálně utýrala labutě a kachny na rybníce! Případ řeší kriminálka
ilustrační foto: CC0
Louny

Teplice - Tepličtí kriminalisté dnešního dne zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu týrání zvířat v případu nálezu uhynulých labutí a kachen na rybníce v Zámecké zahradě v Teplicích.

V neděli 10. července byla přivolána hlídka městských strážníků ke zraněné labuti, která se vyskytovala u rybníka. Labuť byla odchycena a měla být předána do záchranné stanice. Po cestě však uhynula. V následujcích pěti dnech byly v té samé oblasti nalezeny další čtyři uhynulé labutě, a dvě kachny. Následnou pitvou provedenou Státním veterinárním ústavem bylo zjištěno, že ptactvo nezemřelo přirozenou smrtí, ale následkem traumatizujících zranění v oblasti hrudníku a krku, s největší pravděpodobností rukou člověka.

"Policisté žádají občany, kteří si v období od neděle 10. do pátku 15. července, nebo i předtím, všimli něčeho podezřelého v okolí rybníka v Zámecké zahradě, aby kontaktovali policisty na lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně. Jakékoliv poznatky k této věci mohou přispět k odhalení pachatele tohoto nelidského skutku," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru