Hasičům zasahujícím v Hřensku pomáhají i lidé z Lounska. Kupují vodu, potraviny i ovoce
Foto: Alice Langer Rusinová
Louny

Lounsko - Už několik dní bojují hasiči s požárem v Českém Švýcarsku. Do sbírky na pomoc hasičům se zapojili i lidé z Lounska, pomoci svým kolegům se rozhodli například i hasiči z Líšťan a Cítolib.

"Odvoz po dohodě s SDH Cítoliby bude dnes po 14 hodině a vše bude předáno na určeném kontaktním místě...v současné době v Krásné Lípě. Dále distribuováno dle rozhodnutí odpovědné osoby u na místě zasahujících hasičů," napsal ve středu na svém facebookovém profilu Martin Langer, hasič z Líšťan.

Lidé přivážejí hlavně vodu, trvanlivé potraviny, ale i energetické nápoje a ovoce. "Všem, kteří se rozhodli pomoci našim kolegům v Hřensku, moc děkujeme a vážíme se jejich darů," řekla hasička v Líšťan Alice Langer Rusinová.

2907hasici3

"Objevily se hloupé fámy, že hasiči zasahující v Hřensku nejsou dostatečně zásobováni stravou. Důrazně upozorňujeme, že o stravu zasahujících hasičů se skvěle stará Správa národního parku. Krom toho jsme zásobeni bohatými potravinovými dary veřejnosti. Viz foto," napsali hasiči z Ústeckého kraje na Twitteru.

2907hasici2

Nabídka pomoci hasičům v Hřensku: Občané, kteří volají s nabídkou pomoci, se nově mohou obracet na telefonní linku 771 271 367 nebo na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru