FOTO: Hasiči ze Žatce stihli cestou do Hřenska pomoci u nehody za Bílinou
Foto zdroj: FCB Hasiči Žatec
Louny

Žatec, Bílina - Včera při cestě do Hřenska přijela jednotka hasičů ze Žatce k dopravní nehodě osobního automobilu za městem Bílina. Událost byla nahlášena na Krajské operační středisko HZS.

Hasiči zjistili, že se na místě nachází jedna osoba s lehkým zraněním a dochází k úniku provozních kapalin. "Provedli jsme zabezpečení vozidla a místa nehody, odpojení akumulátoru a zásyp provozních kapalin. Zraněné osobě byla poskytnuta první pomoc. Na místo se dostavila jednotka HZS ČR ze stanice Bílina, PČR a ZZS Bílina, která si zraněnou osobu převzala," napsali hasiči Žatec na svůj facebookový profil.

Hasiči provedli úklid vozovky a podle pokynů PČR zůstalo havarované vozidlo na místě.

foto

0808nehodabilina2

0808nehodabilina3

0808nehodabilina4

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru