Ze sběrny ukradl muž autobaterie. Policistům řekl, proč to udělal
Ilustrační foto
Louny

Lounsko - Počátkem srpna policisté na Lounsku přijali oznámení o podezření ze spáchání trestného činu krádeže vloupáním. Neznámý pachatel měl vniknout do areálu sběrny druhotných surovin v Lounech a odcizit tam celkem šest kusů nefunkčních autobaterií o celkové váze 120 kg. Tento silák se zřejmě unavil, neboť dvě autobaterie ponechal za plotem areálu.

"Policisté po osobě pátrali a zjistili, že se měl tohoto činu dopustit 59letý muž z Rakovníka. Dotyčný se policistům přiznal a uvedl, že jeho hnacím motorem byl nedostatek peněz. Vzniklou škodu firma vyčíslila předběžně na 700 Kč. Krádeže se měl podezřelý dopustit i přesto, že byl už potrestán rozsudkem Okresního soudu v Lounech za obdobnou majetkovou trestnou činnost," uvedl policejní mluvčí Kamil Marek.

Nenapravitelnému muži policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu krádeže vloupáním. Vzhledem k jeho trestní minulosti mu nyní hrozí trest odnětí svobody až ve výši tří let.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru