Déšť komplikuje cesty řidičům. Někteří dnes nezvládají jízdu po mokré vozovce
Nehoda na Děčínsku. Foto: hasiči Varnsdorf
Louny

Ústecký kraj - Vytrvalý déšť, mokrá vozovka, k tomu trochu nepozornosti nebo trochu těžší noha na plynu a je zaděláno na průšvih. Své o tom vědí hasiči, policisté i záchranka, kteří mají v současném počasí práci s řidiči, kteří nepřizpůsobí svoji jízdu aktuálnímu stavu silnic.

V Ústeckém kraji tak vyjížděli záchranáři k noční nehodě na Děčínsku i na Žatecku. Profesionální hasiči z Varnsdorfu spěchali k nehodě, která byla nahlášena s nutností vyproštění zraněnýh osob. I když nehoda vypadala dost ošklivě, hasiči vyprošťovat nemuseli, osoba byla mimo vozidlo a po poskytnutí předlékařské pomoci skončila v péči zdravotnické záchranné služby.  Na místo pak vyjel dodatečně i Unimog varnsdorfské dobrovolné jednotky, dostal zdemolovaný automobil zpět na pevnou zem.

V Žiželicích zase skončil řidič mimo vozovku v zahrádce obecního úřadu. Tam k vyjetí mimo komunikaci ale přispělo znečištění asfaltu kluzkou ropnou skvrnou, kterou řidič nemohl v mokru vidět. O nehodě blíže píšeme zde.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru