Drogový dealer z Lounska skončil. Policisté na případu dělali několik týdnů
Ilustrační foto
Louny

Louny - Policistům se podařilo dopadnout 33letého muže z Lounska, který je podezřelý z trestného činu nedovolená výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Kriminalisté měli případ rozpracovaný několik týdnů. Poznatky k možné distribuci drog touto osobou získali vlastním šetřením v prostředí uživatelů drog a následně prováděli k případu další operativní činnost. Na základě jeho výsledků se rozhodli provést realizaci spojenou se zadržením podezřelého a provedením domovní prohlídky.

"Policisté obvinili muže ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Viní ho, že měl prodávat přesně nezjištěné množství pervitinu a marihuany. Pokud soud prokáže vinu obviněnému, mohl by dotyčný strávit za mřížemi až pět let," uvedl mluvčí policistů Kamil Marek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru