FOTO: Výročí narození manželů Zátopkových si v Lounech připomněli sportem
Foto autor: archiv ASK
Louny

Louny - V pondělí 19. září 2022 jsme si připomněli 100. výročí narození Dany Zátopkové, olympijské vítězky v hodu oštěpem, která sdílela narozeniny se svým manželem Emilem Zátopkem, legendou světové atletiky, neboť se oba narodili ve stejný den, měsíc i rok! Informuje o tom lounská radnice.

Na počest tohoto výročí se na mnoha stadionech a hřištích České republiky konala akce Českého atletického svazu „Sportuj jako Zátopkovi“, jejíž pořadatelství v Lounech se ujal ASK ELNA Počerady (se sídlem v Lounech) a připravil sportovní vyžití pro začínající i dospívající atlety, kteří se proběhli na atletickém oválu ZŠ Přemyslovců a vyzkoušeli si i hod oštěpem pod dohledem Pavla Dufka, bývalého dorosteneckého krajského oštěpařského rekordmana.

FOTO

2309zatopek1

2309zatopek3

2309zatopek4

2309zatopek5

2309zatopek6

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru