TIP NA VÍKEND: Víte, kolik má naše země Patronů a který je ten hlavní? V Peruci o nich bude vyprávět čarodějka ze studánky
Foto: archiv Hanky Hanunu
Louny

Peruc - Další vyprávění v zámeckém parku na Peruci se koná tento víkend. Tentokrát bude čarodějka ze studánky vyprávět "Příběhy Patronů země České".


Návštěvníci se dozví, kolik má naše země Patronů a který z nich je ten hlavní. Nebo který byl první a jak se se svými životními osudy potýkali. Také zjistí, která tradicejiž celá staletí neodmyslitelně spjata právě se svátkem sv. Václava.


"To všechno se dozvíte z vyprávění v zámeckém parku na Peruci a "dáli Pánbů", tak nás při procházkách doprovodí i český muzikant a možná společným zpěvem probudíme už konečně i sv. Václava," zve na vyprávění pořadatelka akce a zároveň čarodějka Hanka Hanunu na svém facebookovém profilu.

Akce se pořádá venku, je tedy možné přijít třeba s kočárkem nebo na kole. Procházky zvládali minulý rok prý i vozíčkáři. A nevadí ani čtyřnozí mazlíčci, tedy pokud nemají potřebu po svém psím způsobu komentovat vyprávění.

Navštívit na Peruci také můžete kromě kouzelné procházky zámeckým parkem, také známý Oldřichův dub nebo Muzeum České vesnice.

305864170 820972265567146 5779147441831175163 n

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru