Dva muži se na koncertě pohádali. Jeden druhého pak surově napadl
Ilustrační foto
Louny

Žatec - Lounští kriminalisté v těchto dnech obvinili 52letého muže ze Žatce ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví. Koncem května mělo v restauraci v Žatci, kde se odehrával koncert, dojít ke slovní rozepři mezi dvěma muži.

"Útočník měl surově napadnout druhého muže a to tak, že jej měl několikrát udeřit pěstmi do oblasti obličeje. Následně měl do poškozeného opakovaně kopat. Napadení si vyžádalo lékařské ošetření poškozeného, který byl se způsobenými zraněními hospitalizován v nemocnici," uvedl k případu policejní mluvčí Kamil Marek.

Obviněný byl už v minulosti pravomocně několikrát odsouzen za obdobnou trestnou činnost, a to rozsudkem Okresního soudu v Lounech. Za zmíněné trestné činy mu nyní hrozí, díky jeho trestní minulosti, pobyt za mřížemi až na tři léta.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru