Cizinec se vloupal do prodejny potravin. Uvnitř z lahví vytvořil srdce a na podlahu napsal jména
Ilustrační foto
Louny

Podbořany - Podbořanští policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestných činů krádeže vloupáním a poškození cizí věci 25letému cizinci.


"Z provedeného šetření vyplývá, že podezřelý měl koncem října násilně vniknout přes střechu budovy do jedné z podbořanských prodejen. Při násilném vstupu rozebral střešní krytinu a poškodil střešní fólii, nosnou konstrukci podhledů, podhledové desky, stropní izolaci a elektroinstalaci prodejny. Po vniknutí do obchodu zkonzumoval různé druhy potravin. Z kečupu a hořčice měl na podlaze vytvořit nápisy křestních jmen a ze sklenic a lahví vyskládal tvar srdce," uvedl policejní mluvčí Kamil Marek. 

Poničením objektu prodejny měl dotyčný způsobit škodu ve výši 30 tisíc korun. Pokud soud podezřelému vinu prokáže, mohl by strávit za mřížemi až dva roky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru