Zaparkované auto si muž zřejmě spletl v běhacím pásem. Teď mu za to hrozí dva roky vězení
Ilustrační foto
Louny

Postoloprty - Postoloprtští policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili 36letému cizinci podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a poškození cizí věci.

"Muž v podnapilém stavu měl přeběhnout v ulici Boženy Němcové v Postoloprtech přes zaparkované vozidlo zn. Škoda. Přeběhnutím vozidla měl poškodit pravý přední blatník a střechu. Způsobená škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na bezmála 24 tisíc korun. Provedenou dechovou zkouškou byla muži naměřena hodnota převyšující 2 promile alkoholu v těle," uvedl policejní mluvčí Kamil Marek.

Dotyčný nyní čelí podezření z trestných činů výtržnictví a poškození cizí věci. V případě soudem uznané viny mu hrozí trest odnětí svobody až do výše dvou let.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru