CHYSTÁ SE: Skauti v Žatci slaví 100 let! Jejich klubovny se v sobotu otevřou všem
Junák v Žatci slaví 100 let. Foto zdroj: FCB Junák - středisko Žatec
Louny

Žatec - Skauti v Žatci slaví 100 let svého působení! Zveme všechny rodiče, skauty bývalé i současné, veřejnost a všechny naše přátele, aby to s námi přišli 12. listopadu od 13:00 oslavit do našich kluboven! Píše Junák - středisko Žatec na svém facebookovém profilu.

Na co se můžete těšit?

  • Den otevřených kluboven! Přijďte se podívat co nového máme v klubovnách. Schválně jestli vypadají tak jak si je pamatujete!
  • Setkání přátel žateckých skautů! Potkejte se se starými kamarády z oddílu! Společně budete moct zavzpomínat nad fotkami a kronikami, jaké trampoty jste spolu vyváděli!
  • Slavnostní skautský nástup! Přidejte se k nám na slavnostní skautský nástup a zapálení ohně! To bude mít atmosféru!
  • Vyzkoušení skautských dovedností! Co se ve skautu naučíš, to se nezapomíná? Pojďte si to procvičit skautskou zručnost, na kterou už možná sedl prach. Anebo si zkuste, jestli byste také mohli být skauty!

Vstupné zdarma.

45 100 let Junáka

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru