VIDEO: Loupežné přepadení zlatnictví v Teplicích! Policie pátrá po dvojici pachatelů
Reprofoto video: Policie ČR
Louny

Teplice - K loupežnému přepadení zlatnictví došlo v pondělí 16. ledna před 11 hodinou v Masarykově ulici v Teplicích. Do prodejny vstoupil první pachatel, který u prodejního pultu předložil prsten a požadoval ověření, zda je ze zlata.

Po chvíli do prodejny přišel druhý z pachatelů, něco si řekli cizí řečí, pravděpodobně anglicky a následně první muž napadl u pultu prodejce pěstmi do hlavy. Přitom poškozený upadl na zem. Mezitím se druhý muž pokoušel rukojetí nože rozbít vitrínu se zlatými šperky. Po neúspěšných pokusech oba z místa utekli přes silnici směrem do ulice Kollárova.

Popis pachatelů:

První pachatel: muž, hubené postavy, vysoký cca 160-180 cm, věk cca 25 let oblečen v černých teplákách s bílým pruhem na boku nohavic, černé bundě. Na hlavě měl černou kšiltovku s kulatou nálepkou na kšiltu. Na nohou měl bílé boty zn. NIKE.

Druhý pachatel: muž, hubené postavy, vysoký cca 160-170 cm oblečen v modrých džínách, černé mikině s kapucí s nápisem na hrudi COMPTON, maskovaný černým šátkem. Na hlavě měl kapuci od bundy a na zádech černý batoh zn. NIKE.

"Žádáme občany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k osobám pachatelů, či k jejich pohybu před, a nebo po loupeži, aby se obrátili na linku 158," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru