Policisté pátrají po 14letém chlapci z Lounska. Nevrátil se z vycházky zpět do dětského domova
Foto: Policie ČR
Louny

Lounsko - Lounští policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po svěřenci Dětského domova v Žatci, který se nevrátil z povolené vycházky.

"14letý chlapec byl naposledy spatřen v úterý 14. března 2023 v u své matky v obci Sedčice v okrese Louny. Matce sdělil, že pojede do Prahy za blíže neustanoveným kamarádem. V době odchodu měl na sobě černé boty s bíle lemovanou podrážkou, šedivé kalhoty – rifle, černobílou vestu, bílý rolák," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Další informace k pohřešovanému chlapci naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

U sebe měl igelitovou barevnou tašku s potiskem, ve které měl reprobedny od mini hifi věže.

"Chlapec je hubené postavy, má černé vlasy, hnědočerné oči a odstávající uši. Vysoký je 165 cm. Informace k hledanému volejte na linku 158. Děkujeme za spolupráci," žádá veřejnost mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru