Přihlášky do Univerzity třetího věku v Žatci se budou přijímat od června
Ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - Před zahájením prvního ročníku Univerzity třetího věku v Žatci, který se rozeběhne od září, se v těchto týdnech dolaďují formální, organizační, ale i konkrétní provozní záležitosti včetně náplně jednotlivých kurzů. Posluchači se budou moci přihlašovat od června do konce srpna 2023.

V minulých dnech proběhlo v Přírodovědném centru v Žatci setkání lektorů kurzů s vedením Univerzity třetího věku, tedy zástupci Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem, která ji bude organizačně zajišťovat. „Od května bude zřízena i facebooková a instagramová stránka, kde budou postupně podrobně představeny všechny kurzy. Posluchači se na ně budou moci přihlašovat od června,“ uvedla Lenka Minaříková, garant Univerzity třetího věku v Žatci, která je jednak žateckou zastupitelkou a jednak pracovnicí UJEP.

Přihlášky bude možné podávat dvojí formou: Buď elektronicky, kdy zájemci vyplněný formulář, jenž nebude nutné tisknout, odešlou e-mailem na adresu, která bude včas zveřejněna. Nebo vyplněnou a vytištěnou zašlou poštou na vedení Univerzity třetího věku, jejíž adresa bude pochopitelně také včas zveřejněna.

Univerzita třetího věku je určena pro občany starší 50 let. Konkrétní žatecké kurzy budou včas představeny, jak už jsme ale dříve uveřejnili, půjde o vzdělávání v pěti různých oblastech: v technice, umělecké oblasti, historii, zdraví a pohybu a v IT gramotnosti. Absolventi univerzity získají certifikát o dokončení konkrétního kurzu. Tomáš Kassal

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru