Policisté se po letech opět snaží vypátrat totožnost mrtvého. Neznali jste tohoto muže?
IDENTIKIT NEZNÁMÉHO MUŽE. Foto: Policie ČR
Louny

Nová Ves v Horách – Mostečtí kriminalisté se opětovně obrací na širokou veřejnost s jedním starším a dosud nevyřešeným případem. Již dlouhou dobu, konkrétně od léta roku 2006, policisté pátrají po totožnosti neznámého muže.

Ten byl nalezen bez známek života na katastrálním území Nová Ves v Horách, poblíž tamní hájovny. Vzhledem stavu těla při ohledání místa, nebylo možno zesnulého ztotožnit. Identifikační doklad u sebe žádný neměl.

Kriminalistům se podařilo zjistit, že neustanovený muž byl ve věku okolo 55 let. Byl hubené postavy a vysoký asi 164 až 168 centimetrů. V době nálezu měl na sobě modrou mikinu, pod ní šedomodrou polokošili s pruhy. Na nohou černé tepláky a hnědé zimní boty. Neznámý neměl téměř žádné zuby.

Policisté již dříve zveřejnili identikit předpokládané podoby, ovšem bez kladných poznatků. „V průběhu prověřování byl za použití vhodných kriminalistických a moderních metod vytvořen portrét nejpravděpodobnější podoby," poznamenal policejní mluvčí Václav Krieger.

I přes velmi dlouhou dobu policisté doufají, že muže někdo pozná. Pokud máte jakékoliv informace, které by mohly vést ke ztotožnění osoby, ozvěte se policistům na lince 158. Děkujeme za spolupráci.

IDENTIKIT 2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru