Na krajském úřadě proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků krajského kola 26. ročníku Zlatého erbu. Foto: Ústecký kraj
Louny
Ústecký kraj/Lounsko - Na krajském úřadě proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků krajského kola 26. ročníku Zlatého erbu. Soutěž o nejlepší webové stránky vyhrál Chomutov a Mnetěš. V letošním ročníku uspěly také Líšťany. Diplomy a ceny oceněným předali hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller, manažerka soutěže Hana Bazjuková a Andrea Arnoldová ze společnosti GORDIC.
 
 
V letošním ročníku se již podruhé automaticky hodnotily všechny obce s rozšířenou působností (ORP), kterých je v Ústeckém kraji 16. Do soutěže se dále samostatně přihlásilo 16 obcí z našeho regionu, jež nejsou ORP. I letos se vyhlašovala cena veřejnosti za nejlepší webové stránky měst a obcí. Cenu veřejnosti získala obec Líšťany.
 
„Všem oceněným blahopřeji. Dosáhnout úspěchu v soutěži Zlatý erb při tak silné konkurenci není vůbec jednoduché. Svým přístupem jste prokázali, že jste otevřeni novým trendům a snažíte se zajistit, aby vaše stránky byly co nejpřívětivější pro uživatele,“ uvedl hejtman Jan Schiller.
 
Výsledky celostátního kola, do kterého postupují Chomutov a Mnetěš, budou vyhlášeny dne 15. května 2024 na konferenci ISSS v Hradci Králové.
 
POŘADÍ SOUTĚŽÍCÍCH:
 
Obce s rozšířenou působností:
1. Chomutov - www.chomutov.cz
2. Lovosice - www.meulovo.cz 
3. Litoměřice - www.litomerice.cz 
 
Obce, které nejsou ORP
1. Mnetěš - www.mnetes.cz
2. Povrly - www.povrly.cz
3. Úštěk - www.mesto-ustek.cz 
 
Cena veřejnosti pro webové stránky měst a obcí
- Líšťany - www.obec-listany.cz 
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru