Žatec - Nepoučitelný recidivista, který byl v březnu loňského roku za krádeže již odsouzen, se obdobného skutku dopustil znovu. V pondělí odpoledne přišel do prodejny Penny Market v Žatci a z regálu si za oděv ukryl dva salámy.

Ilustrační foto: e-lounsko.cz

Poté prošel pokladnou, kdy část zboží zaplatil, ale uzeninu chtěl pronést bez placení. Ochranka prodejny jej však zadržela a přivolala policisty. "Ti povedeného zákazníka, který byl navíc v podnapilém stavu, převezli na policejní služebnu, umístili do policejní cely a po vystřízlivění mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z přečinu krádeže. Po provedených úkonech jej propustili na svobodu," uvedla lounská policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru