Žatec - Desetiletý chodec skončil v nemocnici po srážce s osobním automobilem. Vběhl do cesty škodovce v pátek odpoledne. O havárii informovala v pondělí lounská policie.

Ilustrační foto

Ke střetu Škody Rapid s chlapce došlo v žatecké Husově ulici. "Řidič vozidla jel ve směru od prodejny Penny Marketu podél nákupního centra Norma, když mu odsud do jízdní dráhy náhle vběhl uvedený chlapec. Řidič již nestačil srážce zabránit," sdělila lounská policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

Chlapec byl po nehodě převezen k ošetření do nemocnice, naštěstí jeho zranění nejsou vážná. Dechová zkouška u řidiče byla negativní. Nehoda je v dalším šetření dopravní policie.

Opilá za volantem bourala

Policisté vyšetřují v regionu ještě jednu havárii z tohoto víkendu. V neděli, kolem třetí hodiny ráno, vyjížděli policisté k dopravní nehodě na silnici č. 22546 do obce Hřivice na Lounsku. S osobním automobilem Opel Vectra tam řidička středního věku po projetí levotočivé zatáčky nabourala do zaparkovaného automobilu zn. Škoda Fabia. Dále vjela vlevo do protisměru na travnatý pás, kde narazila do budovy stodoly a informativní dopravní značky. Po nárazu ještě nabourala do zaparkovaného vozidla Ford Focus. Při nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn. Provedená dechová zkouška prokázala požití alkoholu. Nejprve policisté naměřili 2,24 a následně 2,05 promile alkoholu v dechu. Způsobená škoda byla odhadnuta na bezmála 300 tisíc korun. Nehoda je dále v šetření dopravní policie.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru