Louny - V pondělí 12. září se na městském úřadu v Lounech uskutečnilo další z pravidelných setkání starostů obcí kolem silnice D7, kterého se za Ústecký kraj zúčastnil radní pro dopravu Jaroslav Komínek. Ústecký kraj chce, aby vláda zařadila silnici D7 mezi priority.

Jeden z dokončených dálničních úseků u Chomutova. Foto: Oldřich Hájek

„Zástupci ŘSD nám zde prezentovali podrobně stav v realizaci D7 Praha – Slaný – Chomutov. Podle vizualizace by měla být stavba velkoryse řešena, věřím, že se po dálnici D7 brzy svezeme,“ komentoval jednání radní Komínek.

Ústečtí krajští zastupitelé minulý týden schválili výzvu vládě ohledně dopravních staveb. Žádají v ní, aby kabinet zařadil mezi prioritní stavby nedokončené úseky na D7 u Loun a řešil kritická místa na páteřních komunikacích v regionu. Podle zastupitelů chybějící úseky silnic narušují rozvoj regionu a ztěžují získávání investorů do průmyslových zón.

1309dalniced7

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru