7 dní, 7 x možnost pořídit si auto výhodněji, v autosalonu Peugeot KHK Žatec. Podívejte se na nabídku, která přichází jen jednou za čas
KHK Žatec s.r.o.
Louny

Žatec - Uvažujete o koupi nového auta? Již za pár dní odstartuje týden, během kterého budete mít mimořádnou příležitost k nákupu vybraných modelů značky Peugeot za velmi výhodných podmínek. Navštivte autorizovaného prodejce aut značky Peugeot, autosalon KHK Žatec.

Pokud je Vaší prioritou pořízení bezpečného, úsporného auta, v atraktivním provedení, s moderními technologiemi, vysokou výbavou již v základním provedení a za velmi výhodných podmínek, určitě navštivte v týdnu od 18. do 24. září autosalon v Žatci a seznamte se podrobně s vaším novým vozem. Předem si můžete i zavolat a objednat návštěvu autosalonu u vedoucího prodeje Ivety Luknárové na telefonních číslech 415 712 573 a 736 633 502.

Tak výhodná cenová nabídka aut jako v tomto týdnu se několik měsíců opakovat nebude. Vedoucí prodeje vozidel Iveta Luknárová je přiravena vám s výběrem pomoci.

Podívejme se podrobněji na nabídku, kterou akce 7 dní Peugeot přinese:

Peugeot 208

Budete si moci pořídit nový Peugeot 208 s bohatou výbavou zahrnující ESP, 6 airbagů, tempomat, klimatizaci, rádio s MP3, dotykovou obrazovku, HF Bluetooth, přední mlhové světlomety, denní LED světla a mnohem více již za 255.000 Kč včetně výkupního bonusu. Navíc při využití financování s Peugeot Finance získáte zimní pneumatiky zdarma.

Peugeot 2008

Rozhodnout se budete moci i pro skvělý Peugeot 2008 s bohatou výbavou zahrnující ESP, 6 airbagů, tempomat, klimatizaci, rádio s MP3, dotykovou obrazovku, HF Bluetooth, přední mlhové světlomety, denní LED světla, kožený volant, střešní lišty a mnohem více již za 320.000 Kč včetně výkupního bonusu. Navíc při využití financování s Peugeot Finance získáte zimní pneumatiky zdarma.

Peugeot 301

Ve zvýhodněné nabídce je i Peugeot 301, s bohatou výbavou zahrnující ESP, 4 airbagy, tempomat, klimatizaci, rádio s CD/MP3, HF Bluetooth, přední mlhové světlomety a mnohem více již za 260.000 Kč včetně výkupního bonusu. Navíc při využití financování s Peugeot Finance získáte zimní pneumatiky zdarma.

Peugeot 308

Peugeot 308 nabízí v rámci akce například bohatou výbavou zahrnující ESP, 6 airbagů, tempomat, dvouzónovou automatickou klimatizaci, 16" hliníková kola, rádio s MP3, dotykovou obrazovku, HF Bluetooth, kožený volant a mnohem více již za 350.000 Kč včetně výkupního bonusu. Cena je platná pouze pro skladové vozy a do vyprodání zásob. Navíc při využití financování s Peugeot Finance získáte zimní pneumatiky zdarma.

Peugeot 308 SW

Zakoupit si budete moci i Peugeot 308 SW s bohatou výbavou zahrnující ESP, 6 airbagů, tempomat, dvouzónovou automatickou klimatizaci, 16" hliníková kola, rádio s MP3, dotykovou obrazovku, HF Bluetooth, kožený volant a mnohem více již za 365.000 Kč včetně výkupního bonusu. Cena je platná pouze pro skladové vozy a do vyprodání zásob. Navíc při využití financování s Peugeot Finance získáte zimní pneumatiky zdarma.

Peugeot Partner Tepee

V nabídce je i Peugeot Partner Tepee s bohatou výbavou zahrnující ABS, ESP, centrální zamykání a elektrické ovládání předních oken, manuální klimatizaci, rádio s CD/MP3, regulátor a omezovač rychlosti, denní LED světla, přední mlhové světlomety, dvoje boční posuvné dveře a mnohem více již za 325.000 Kč včetně výkupního bonusu. Navíc při využití financování s Peugeot Finance získáte zimní pneumatiky zdarma.

Přijďte si pro svůj nový Peugeot, ve dnech od 18. do 24. září do autosalonu PEUGEOT KHK ŽATEC, Čeradická 2031 Žatec (hned u hlavní silnice na trase Most – Plzeň). Více informací najdete na http://www.khk-zatec.peugeot.cz/khk-zatec/ nebo na Facebooku https://www.facebook.com/peugeot.cz nebo zjistíte u p. Luknárové na telefonních číslech 415 712 573 a 736 633 502.

1409peugeot1

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru