Ústecký kraj - Speciální trasu pro čínské novináře připravilo české zastoupení agentury CzechTourism v Pekingu společně s Ústeckým krajem, aby měli možnost poznat to nejzajímavější , co náš kraj nabízí.

1310cinaniln

Čínští novináři při své návštěvě Ústeckého kraje. Foto: Ústecký kraj

"Zamířili například do teplických lázní, Zámeckého vinařství v Třebívlicích, na děčínský zámek, přístaviště v Hřensku, do Litoměřic i Panenského Týnce. Zájem čínských turistů o Českou republiku stále stoupá, Ústecký kraj tak reaguje na současný trend, kdy je cílem zařadit kraj do pravidelných nabídek cestovních kanceláří v Číně a přilákat k nám i individuálně cestující Číňany," uvedla mluvčí kraje Lucie Dosedělová.

Celkem pět novinářů přiletělo pravidelnou linkou Peking – Praha. Jsou mezi nimi zástupci blogerů o cestování nebo například zástupce online poskytovatele informací pro cestovatele s názvem Qunar, což je obdoba serveru Tripadvisor v Číně.

Presstrip se koná na základě dlouhodobé spolupráce s Agenturou CzechTourism – zahraničním zastoupením v Pekingu, paní Noemi Benešovou-Guerrero, která je při návštěvě také doprovází. Hlavním cílem je představit čínským turistům i jinou oblast v naší republice než je Praha, která je zatím nejvyhledávanější destinací právě pro návštěvníky z Číny.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru