Louny - Policisté na Lounsku vyšetřují za včerejšek hned tři nehody. Nejvážnější z nich se udála krátce po 13. hodině na silnici I/7 u odbočky na obec Toužetín. Řidič dodávky při jízdě od Prahy na Louny vjel mimo vozovku, kde se s vozidlem převrátil. Při nehodě utrpěl poranění hlavy a leteckou záchrannou službou byl přepraven do nemocnice.

2411vrtulnik

Ilustrační foto: Michal Hrdlička / HZS Ústeckého kraje

Krátce před sedmou hodinou ranní došlo ke střetu dvou osobních vozidel v obci Staňkovice. Mladý řidič osobního vozidla zn. Hyundai, jedoucí od Žatce, se zřejmě plně nevěnoval řízení a čelně narazil do protijedoucího automobilu zn. Jeep Grand Cherokee. Ke zranění osob při nehodě naštěstí nedošlo. Provedená dechová zkouška přístrojem Dräger byla negativní. Nehoda je v šetření policie.

Bouralo se také v Lounech. Kolem deváté hodiny v ulici Václava Majera nedal řidič osobního vozidla zn. VW Caddy přednost protijedoucímu vozidlu značky Renault Megane Scenic a došlo k nárazu předních části automobilů. Žádná osoba při nehodě naštěstí neutrpěla zranění. Řidiči byli podrobeni dechové zkoušce přístrojem Dräger s negativním výsledkem. Nehody jsou dále předmětem šetření dopravní policie.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru