Podbořany - Policie stíhá mladíka z Podbořanska, který jako zaměstnanec firmy kradl ve výrobní hale. Způsobil tak škodu za více než 6 tisíc korun. Teď mu hrozí až dvouletý trest.

0112zamestnanec

Ilustrační foto

Mladého muže z Podbořanska stíhá komisař služby kriminální policie a vyšetřování pro trestný čin krádeže. Jako zaměstnanec jedné firmy v Podbořanech kradl z výrobní haly technické vybavení.

"Poškozené společnosti tak svým jednáním způsobil škodu za nejméně 6 tisíc korun. V těchto dnech byl policejním komisařem obviněn z trestného činu krádeže, za což mu podle zákoníku hrozí až dvouletý trest odnětí svobody," uvedla mluvčí lounské policie Jaromíra Střelcová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru