Postoloprty - Při pronásledování vozidla, jehož řidič nerespektoval výzvu policistů k zastavení a snažil se hlídce policie ujet, pomáhali v uplynulých dnech postoloprtští strážníci. O rychlou spolupráci je požádali policisté z místního obvodního oddělení.

2002mppost

Městská policie Postoloprty pomohla zastavit ujíždějícího řidiče. Ilustrační foto: Michal Hrdlička

Strážníci městské policie ihned zareagovali, neboť se v této době pohybovali ve městě Postoloprty. Za použití výstražného světelného a zvukového znamení se hlídka městské policie dostavila na inkriminované místo, kde se snažila pronásledované vozidlo zastavit. "Řidič opětovně nereagoval na zákonné výzvy a riskantním manévrem objel vozidlo strážníků a pokračoval dále v jízdě po poli, kde jej pronásledovala hlídka Policie ČR. Vzhledem k dané situaci se hlídka Městské policie Postoloprty přesunula do ulice Wolkerova, kterou za pomoci služebního vozidla uzavřela. V této ulici pronásledované vozidlo zastavilo a řidič byl policisty Policie ČR dopaden," uvedl k celé události Vladimír Parýzek, ředitel Městské policie Postoloprty.

Celá „honička" trvala 45 minut a velmi dobrá spolupráce Policie ČR a Městské policie Postoloprty slavila úspěch. Věc nadále vyšetřují státní policisté.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru