Žatecké teplárenská snižuje ceny tepla, ušetří díky modernizaci
Foto: Žatecká teplárenská
Louny

Žatec - V rámci modernizace rozvodů tepla provedla v letošním roce Žatecká teplárenská a.s. rekonstrukci rozvodů v ulici Svatováclavská v lokalitě Telátko. Již zastaralé rozvody byly vyměněny za nové, kvalitnější z předizolovaného potrubí.

V jednotlivých objektech byly nainstalovány předávací stanice s pokročilou regulací. Cílem této modernizace bylo zvýšení spolehlivosti dodávek a zároveň snížení ceny tepla pro odběratele. Obyvatelé této lokality budou platit za teplo o 10% méně než doposud.

Dalším významným projektem byla v roce 2017 výměna páteřního horkovodu v ulici Pod Známkovnou. Na tomto potrubí docházelo v minulosti k častým poruchám, a tato rekonstrukce zvýšila spolehlivost a bezpečnost dodávek tepla do žateckého podměstí.

Na oba tyto významné projekty se teplárenské podařilo získat dotaci z ministerstva průmyslu a obchodu z programu OPPIK a to ve výši 30%. Žatecká teplárenská si je vědoma sníženého komfortu během těchto rekonstrukcí, které na druhou stranu přinesou efektivnější a spolehlivější dodávky tepla odběratelům za nižší ceny.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru