V Postoloprtech je porucha na potrubí, lidé na Draguši musí počítat s výpadky teplé vody
Ilustrační foto.
Louny

Postoloprty – Porucha většího rozsahu na potrubí teplé vody se odehrála v Postoloprtech na sídlišti Draguš. Závady se budou postupně opravovat, a to až do konce března. Obyvatelé v této lokalitě však musí počítat s možnými výpadky či omezení dodávek teplé vody do domácností.

Potrubí prasklo tento týden zhruba v místě mezi panelákem čp. 457 – 460 a obchodem s potravinami. Probíhají tam zemní práce. „Oprava začala ve středu a zemní práce mají skončit nejpozději do 31. března, což je termín i včetně uvedení ploch do původního stavu,“ uvedla Iveta Petřivalská, jednatelka společnosti Služby města Postoloprt.

V době opravy porouchaných částí horkovodu a odstranění závad může docházet až do konce března k výpadkům dodávky teplé vody. „To se týká hlavně panelových domů s popisnými čísly 457 – 468,“ upřesnila Iveta Petřivalská. „Omlouváme se obyvatelům za všechny komplikace,“ dodala.

Sídliště Draguš bylo postaveno v 80. letech. Tvoří ho více než 160 bytů ve třech dlouhých panelových domech, z nichž každý má čtyři vchody. Bydlí v něm přibližně pět set lidí, což je desetina obyvatel města. K sídlišti patří také škola, malá prodejna, dětské a sportovní hřiště, trávníky a další součásti.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru