Stovky dětí oslavily Den Země v klášterní zahradě
Děti sledují umění psa záchranáře v klášterní zahradě. Foto Tomáš Kassal
Louny

Žatec – Pracovníci Městského úřadu v Žatci, ale i hasiči, vojáci, kynologové a další pomocníci připravili pro děti v Žatci tradiční oslavu Dne Země se zábavným programem. Účastníci se sešli v klášterní Kapucínské zahradě. Stovky dětí v předškolním a mladším školním věku nestačily kulit oči.

„Na děti čekaly dvě desítky různých stanovišť, u kterých se mohly bavit i učit. Nechyběly ukázky přírody v podobě sazenic stromků, vycpaných zvířat, paroží či kožešin, které do zahrady přinesli pracovníci Lesů ČR. Velký ohlas měly ukázky práce se psy v podání kynologických záchranářů i psovodů z věznice,“ informoval Tomáš Kassal, mediální pracovník města Žatce.

„Při Dni Země chceme ukázat všechno, co s přírodou souvisí,“ uvedla Alena Kubíčková z oddělení životního prostředí žatecké radnice. Jedno z témat se týkalo také třídění odpadu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru