Ilustrační foto: CC0
Podbořany

Podbořansko - Od ledna 2024 bude v Podbořanech a okolních obcích fungovat nová sociální služba Osobní asistence, kterou nabízí Maltézská pomoc o.p.s., pobočka v Žatci. Služba je určena pro celý mikroregion Podbořanska pro seniory, děti a osoby s tělesným, kombinovaným a chronickým postižením a další spoluobčany.
 

Maltézská pomoc, o.p.s. centrum Žatec rozšiřuje od 01. 01. 2024 své služby do regionu Podbořan. V Žatci působí od roku 2012 a poskytuje své služby osobní asistence lidem ze Žatce a okolí. Podporuje a pomáhá lidem se zdravotním postižením a seniorům k rozvoji podle jejich možností a schopností.

Důraz je kladen na přirozené začleňování do společnosti a umožnění jejich účasti v maximální možné míře při aktivitách běžného života: pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, při osobní hygieně, se zajištěním stravy, chodu domácnosti, poskytování výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru