Potřebuje váš dům proměnu? V interiérovém studiu Zálešák dostane péči byt, novostavba i zákazník
Tým kolem Jana Zálešáka každoročně jezdí na veletrhy v tuzemsku i zahraničí. Sleduje trendy a novinky. Oproti kuchyním před dvaceti lety se dbá na jednoduchost, čistou linii, snadnou údržbu. Každý zákazník má jiné potřeby. Byť by se projektovalo deset stejných místností, kuchyň bude pokaždé vypadat jinak.
Zajímavosti

„Poradíme, navrhneme, nakreslíme, přivezeme, namontujeme a vše zapojíme.“ Tohle všechno je standardem v mostecké firmě, kterou vede Jan Zálešák. To, co v hobby marketech zaplatí zákazník za pouhý výrobek, poskytuje rodinná firma i se službami.

Když si vybíráte dovolenou a chcete objednat zájezd, musí vám prodejce sdělit kompletní cenu se vším všudy. Když si chcete pořídit novou kuchyň, osloví vás poutače lákající na obrovské slevy. Malá kuchyň za padesát tisíc – paráda. Jenže pak člověk zjistí, že v tom není dřez, baterie. A ještě řešíte, kdo skříňky vlastně namontuje. Nakonec zjistíte, že cena se vyšplhá úplně jinam. Také máte takové zkušenosti a říkáte si, proč to nemůže být stejné jako u zájezdů?

Může! Jen musíte zajít do firmy, pro kterou je klient vážený partner. V Mostě taková působí tři desetiletí. „Naši zákazníci se vracejí. Kdysi si pořizovali kuchyň, pak třeba dopřáli nové vybavení na stáří rodičům, teď pomáhají dětem. Oceňují nejen služby, ale i to, že se tu setkají se stejnými lidmi jako před dvaceti lety,“ říká Jan Zálešák. A kromě toho si pochvalují i to, co ve velkoprodejnách není běžné – k produktu získají kompletní služby a profesionální přístup. „Nezáleží, jestli si zákazník u nás objedná kuchyň v hodnotě padesáti či dvou set tisíc. Pořád dostane v ceně vše, co nabízíme,“ podotýká Zálešák.

Nejen Hanák, ale i vlastní výroba

Showroom Most kuchyně bílá

Co mnozí nevědí, že ve studiu nejsou k dostání jen výrobky firmy Hanák, jejíž logo visí nade dveřmi studia. „Pro někoho je Hanák nad jeho možnosti. Už pět let ale vyrábíme vlastní nábytek, řadu let s námi tým tvoří šikovný truhlář Rudolf Keller. Díky tomu mohou zákazníci dosáhnout za dostupnou cenu na skutečně kvalitní kuchyň. Jsou totiž věci, z nichž neslevíme – je to například bezkonkurenční kování rakouské firmy Blum, stejně tak kvalitní laminované desky Egger či Kronospan,“ vysvětluje Jan Zálešák.

Showroom Most ložnice

Co tedy na zákazníky studia čeká? „Naplánovat kuchyni, či vybavení jakékoliv jiné místnosti, není otázka na půl hodiny. Od toho tu ale jsme, abychom zákazníkovi poradili a prostor mu pomohli co nejlépe využít jak z hlediska designu, tak i po stránce funkční. Chceme, aby zákazník byl stoprocentně spokojený, proto s ním probíráme všechny detaily, včetně toho, aby kuchyň ladila se zbytkem interiéru. Většina lidí se zpočátku bojí jakýchkoliv barev, podle zbytku interiéru ale umíme poradit s výběrem ze široké škály moderních barev a často jsou zákazníci překvapeni, že to vypadá lépe než univerzální bílá linka s šedou deskou,“ popisuje své zkušenosti projektantka studia Tereza Růžičková.

Showroom Most kuchyně bílá pohled 2

Na schůzku je nutné se telefonicky objednat na čísle 736 422 398. První schůzka je věcná a krátká, klient by s sebou měl mít základní rozměry dané místnosti. Při dalších schůzkách už se řeší vše do podrobností. Hodiny času, které projektant s klienty stráví, jsou bezplatnou službou zákazníkovi.

Ve chvíli, kdy se rozhodne kuchyň či jiný nábytek ve studiu objednat, podepíše smlouvu, dostane kompletní zákres se vším kótováním i vizualizaci. „Abychom předešli nečekaným komplikacím, jdeme ke klientovi vše zaměřit. Často se stává, že volají i sami stavebníci, že potřebují něco zkonzultovat. Když v poslední fázi přijdeme nábytek profesionálně namontovat, zapojit a uvést do provozu, vždy zakryjeme podlahy, aby nedošlo k poškození jeho majetku,“ dodává Jan Zálešák.

Nový showroom na Okružní ulici

Showroom Most kuchyně bílá pohled 3

Léta společnost sídlila na tř. Budovatelů, bylo na čase ale hledat větší prostory a příjemnější lokalitu. Už rok tedy studio sídlí v Okružní ulici kousek od BauMaxu. Nad vstupem do interiérového studia se tyčí nápis HANÁK kuchyně a interiéry.

Zákazníky však překvapí, že v showroomu si mohou prohlédnout kromě kuchyně i obývák, šatnu či dveře. „Lidé nás mají spojené hlavně s kuchyněmi, vybavujeme ale celý byt či dům i kanceláře. Na realizace či vizualizace, které vytváříme, se mohou lidé podívat buď na našem facebookovém profilu Kuchyně Most – Euroza. Co všechno nabízíme od společnosti Hanák je k vidění na webu http://www.hanak-most.cz/. Nejlepší je ale navštívit náš showroom, kde jsme zhruba dva roky. Na vlastní oči si vše můžete ozkoušet, zeptat se, jaké technické vymoženosti různé produkty mají,“ zve k návštěvě Jan Zálešák.

Showroom Most kuchyně obývací pokoj

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru