Podpořte psy a kočky z útulku AniDef, staňte se jejich Andělem
Foto: AniDef
Zajímavosti

Žim - Pejskové a kočičky dokážou obohatit náš život, dát nám spoustu radosti a rozehřát naše srdce. Každý, kdo si nějakého „chlupáče“ pořídil, toto tvrzení jistě potvrdí. Také Vánoce s nimi jsou vždy veselejší a zvířata, která mohou být stále s námi, se umí odvděčit svojí láskou k nám.

Avšak ne každá kočka či pes mají to štěstí, aby mohli být členem milující rodiny. Ale aspoň část z nich ho přeci jen trochu měla a dostala se aspoň do útulku AniDef, kde je postaráno a jejich základní potřeby a dobrý zdravotní stav.

Pomozte těmto zvířatům, aby se měli lépe. Staňte se Andělem AniDef. Spolek Anidef je neziskový útulek, který se stará o týraná, opuštěná a většinou nemocná či zubožená zvířata. Díky svým Andělům, kterých je již 364 a kteří pravidelně přispívají jakoukoliv částkou na transparentní účet AniDef, mohou v útulku pokrýt část nákladů na svůj provoz a také s tou částkou každý měsíc počítat.

Pravidelný finanční dar dělá divy a i sto korun měsíčně pomůže uzdravit nemocného svěřence. Na Facebooku Anidef https://www.facebook.com/utulekzim najdete každý měsíc zúčtování projektu. AniDef pak jednou v roce připraví pro všechny Anděle malé překvapení. Stát se Andělem Anidef je lehké, stačí pravidelně přispívat na transparentní účet číslo 2401251539 kód banky 2010, jako variabilní symbol uvést číslo "500" nebo do poznámky napsat „anděl“.

„Moc děkujeme všem, kteří v měsíci říjnu přispěli na náš transparentní účet a snaží se nám tak trvale pomáhat s úhradou zejména veterinárních nákladů. Částka 86.854,- Kč nám pomohla zajistit částečně veterinární péči našich svěřenců, která v měsíci říjnu 2020 činila 210.225,- Kč. Jedná se o veterinární péči pro kočky a psy v dočasných péčích i v útulku, a u nově přijatých zvířat na útulek. Našim zvířatům jsme tak mohli zajistit kompletní klinické vyšetření, vyšetření moče a krevní testy, aplikace léčiv, dermatologii, vyšetření RTG a USG, aplikaci mikročipu,“ uvádí útulek AniDef.

Díky Andělům mohli v AniDef zajistit kastraci Fogy, léky pro Bena a Ronyu, vyšetření krve Asta a Sheill, kastrace Budulínek a Max, nákup léků a zdravotnického materiálu do skladu útulku, kontrola Čita, kontrola kotě Zrzko, krev + léky + euthanasie kotě Hrneček, Kevin RTG, léčba a euthanasie Fische, hospitalizace kočka Dáda, hospitalizace Canie, hospitalizace Sisi, hospitalizace Dior, nákup mikročipů, hospitalizace koček s panleukopénií, nákup testů FIV a FELV, kastrace Míša + Denis + Winnie, kastrace a histologie Asta, Themis ošetření zubů, Aqua dog pro Sookii. Veškeré pohyby na účtu naleznete zde: https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2401251539 .

Chcete pomoci jinak? „Každou adventní neděli bude v útulku probíhat venčení, abychom udělali radost všem, kteří na svůj domov stále čekají. Přivítáme také dárečky pro naše chlupáče například pelíšky, granule značky HappyDog, masové konzervy, pamlsky a psí nebo kočičí hračky. Dále uvítáme čisticí prostředky značky Sanitol, Savo, čističe podlah, dezinfekce všeho druhu, jednorázové rukavice velikostí S/M či odpadkové pytle od 60 do 240 litrů,“ sděluje Barbora Benešová z útulku AniDef. Více se dozvíte na webových stránkách útulku: https://www.anidef.cz/.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru