Přístřešek umístěný před Věznicí Bělušice našel opět uplatnění, výzdobu vyrobili odsouzení
Foto: Vězeňská služba ČR
Zajímavosti

Bělušice - Odsouzení z Věznice Bělušice zhotovili v rámci programu zacházení velikonoční výzdobu, která je umístěna v prostoru před věznicí a může ji tak shlédnout i široká veřejnost.

"Zajíčci i vajíčka v nadživotní velikosti, která jsou umístěna v přístřešku využitém již při vánoční výzdobě, budou dále použita na dny s dětmi, které se v roce 2022 uskuteční nejméně dvakrát," uvádí mluvčí věznice Danuše Vránová.

Tyto kulisy budou drobně poupraveny a poslouží zároveň i jako prohazovadla na hry s míčky a rovněž i k možnosti zhotovení fotografie v rámci projektů, které jsou zacíleny na posíleních rodinných vazeb, dodala tisková mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru