Mladí florbalisté ze Žatce mají před Vánoci bodů jak ozdob na stromečku
Foto zdroj: město Žatec
Sport

Žatec - Dva turnaje absolvovaly o třetím adventním víkendu mládežnické florbalové týmy ze Žatce a oba dopadly stejně. Stejně dobře: přípravka vyhrála všechny tři zápasy v Chomutově, mladší žáci všechna tři utkání na domácí půdě obchodní akademie.

Přípravka přijela do Chomutova v sestavě brankářka Klára Wágnerová, kapitán Vojtěch Škrdle, Matěj Dyrynk, Kryštov Lysuk, Dan Špička, Jonáš Gregor, Jakub Kassal, Sára Šůsová a Filip Segeč, který se však zranil a nemohl nastoupit. Nejmenší Jazzmani Žatec postupně porazili Chomutov, Most a Kadaň, celkem nastříleli 30 branek. Přesto byla trenéry i diváky označena jako nejlepší hráčka týmu brankářka Klárka, která měla hodně těžkých zákroků. „Z té holky roste skvělá opora týmu,“ pochválil ji trenér David Šůs.

Podobné výsledky měli na domácím turnaji mladší žáci. Jazzmani postupně porazili Podbořany 6:2, Ústí 9:2 a Most 4:3. Uzavřeli tak skvělou sérii pěti posledních turnajů a 15 zápasů, z nich 13 vyhráli, 1 remizovali a 1 prohráli. To jim zaručuje postup do vyššího koše krajské ligy mladších žáků a tedy zápasy s kvalitnějšími soupeři.

Sestava: Cilc (0+1) – Wágner (2+1), Koubek (0+1), Gregorová (0+1), Botek – Vojtěch (3+1), Šole (7+2), Týř (1+4) – Hrnčiřík (2+1), Vejvoda (0+3), Kyloušek (3+1) – Bečan (0+2), Čopik (1+0).

(kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru