Žatecký boxer Marcel Sokol vybojoval ve svém prvním zápase výhru
Žatecký Marcel Sokol vyboxoval výhru. Foto: Žatecký maják
Sport

Žatec - Po dlouhé nucené přestávce zaviněnou epidemií COVID-19, byla opět v měsíci září zahájena boxerská liga, kde můžeme už tradičně vidět i žatecký oddíl.

Do ringu se tentokrát postavil do svého prvního a dlouho očekávaného zápasu i žatecký boxer Marcel Sokol. Trenér Vladislav Naporowski se snažil svého svěřence motivovat k výhře od prvních vteřin. Už v první minutě poslal Sokol svého soka k zemi, když jej zasypal tvrdými a přesnými údery. Soupeř ale útok následně rozdýchal a nastala silná přetlačovaná s otázkou, kdo kolo nakonec vyhraje. Ve druhém kole si již žatecký boxer svou chytrostí soupeřův vzdor pohlídal a znovu jej dostával pod tlak, tak jako v kole prvním.

Ve třetím kole již nedal Sokol svému protějšku šanci a jasně jej přeboxoval. Pomohlo mu zejména střídání úderů ze středního pásma, mířených na horní polovinu těla. V tomto fyzicky náročném zápase nakonec zaslouženě Sokol vyhrál a mohl slavit první triumf v amatérské kariéře. I po těžkém období, které mimo jiné zasáhlo mnoho sportovních organizací, se žatecký boxerský klub, za výrazné pomoci města Žatec, stále může věnovat nadějné mládeži a pomáhat s jejich rozvojem.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru