Fotbalisté Slavoje nabírají síly na jaro, v tabulce chtějí výš
Fotbalisté Slavoje Žatec. Foto zdroj: Žatecký maják
Sport

Žatec - Třikrát týdně trénink a v sobotu dopoledne přípravný zápas. Zimní příprava fotbalistů Slavoje Žatec, která začala 12. ledna, má pevný řád.

V prvním přípravném utkání porazil Slavoj tým z Dobroměřic 3:2, ale velká fotbalová krása k vidění nebyla. „Byla to součást hrubé přípravy se spoustou nepřesností. Za nás hrálo několik dorostenců, hodně jsme střídali, soupeř naopak přijel jen ve dvanácti lidech,“ nedělal domácí trenér Pavel Koutenský z prvního letošního zápasu velké závěry.

Samotná příprava probíhá na umělé trávě u řeky nebo v parku, kde hráči nabírají fyzickou sílu. S A týmem trénují i starší dorostenci, které už na podzim Slavoj využíval i v zápasech.

Letošní ročník je poznamenaný covidovými omezeními, která zasahují i do tréninků, stejně jako pracovní povinnosti hráčů.

I proto má Slavoj pro jarní část krajského přeboru, do nějž vstoupí na 9. místě tabulky, spíše opatrné cíle. „Už před sezónou jsme říkali, že bychom chtěli hrát v první polovině tabulky, to je i náš cíl pro jaro – posunout se tam. Rádi bychom tým doplnili, ale v současné době je to těžké, hráčům se moc nechce nikam dojíždět,“ řekl Pavel Koutenský.

Jarní mistrovské zápasy startují pro Žatec 12. března.

Přípravné zápasy Slavoje Žatec:

29.1. (SO) 10,30 h. FK Slavoj – SK Slaný (umělá tráva Žatec)

5.2. (S0) 10,00 h. FK Slavoj – TJ S.Kralovice (umělá tráva Žatec)

12.2. (SO) 10,00 h. FK Slavoj – SK Lhota (umělá tráva Žatec)

19.2. (SO) 10,00 h. FK Slavoj – 1.FC Spořice (umělá tráva Žatec)

26.2. (SO) 10,00 h. FK Slavoj – TJ S.Radnice (umělá tráva Žatec nebo Blšany)

5.3. (SO) 14,00 h. FK Slavoj – SK Toužim (umělá tráva Žatec nebo Blšany)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru