NAPSALI JSTE NÁM: Nové Sedlo obralo o body Libouchec navzdory oslabené sestavě
Ilustrační foto
Sport

Lounsko – V 6. kole 1.A třídy zajížděli sedlští fotbalisté na hřiště Libouchce ve značně oslabené sestavě.


V prvním poločase byli domácí jasně lepším týmem. Měli několik nebezpečných střel. Nastřelili dvakrát břevno, ale výborně chytajícího Krulicha nedokázali překonat. Hosté měli po úvodním tlaku domácích také několik slibných příležitostí, ale ani oni nedokázali skórovat. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Začátek druhého poločasu byl úplně odlišný od toho prvního. Hosté mnohem více útočili, ale gól to nepřineslo. A tak udeřili domácí. Z nenápadného centru se ocitl domácí útočník před hostujícím gólmanem úplně sám a usměrnil balón do branky. Hosté však zbraň nesložili a v poslední minutě dokázali srovnat. Když z rohového kopu našel Krejčík spoluhráče Fořta a ten hlavou usměrnil balón k tyči. Domácí obránce však brance zabránil, když míč vytěsnil rukou a rozhodčí nařídil penaltu, kterou Břečka s přehledem proměnil.

Zápas tak skončil remízou a šlo se na penalty. Všichni hráči byli stoprocentní až do šesté série, kdy Krulich vystihl penaltu domácích a vítěznou penaltu pak vstřelil Novák. Nové Sedlo tak dokázalo vybojovat cenné vítězství za dva body a z posledních dvou venkovních zápasů uhrálo bodů pět.

Tento víkend v sobotu čeká Novosedlské na domácím hřišti nováček soutěže ze Strupčic. Výkop je v 10:15.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru