Bečov - K vážné dopravní nehodě z Mostu na Louny u odbočky na Bečov došlo v úterý ráno, střetla se tam dvě osobní vozidla.

Odtahovka nakládá jedno z havarovaných aut u Bečova. Foto: Jan Vraný

Při nedání přednosti v jízdě pak jedno z havarovaných aut skončilo v betonové vpusti v příkopu. Po karambolu se vážně zranili tři lidé, dvě ženy a jeden muž. Všichni tři byli následně převezeni do mostecké nemocnice. Potvrdil to mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník.

Nehoda výrazně zkomplikovala dopravu na hlavním silničním tahu z Mostu na Louny. Policisté po dobu vyšetřování karambolu komunikaci uzavřeli. Přesná příčina střetu je nyní stále ještě ve vyšetřování dopravních policistů. Na místě zasahovala profesionální jednotka mosteckých hasičů, která pomohla se zraněnými a odpojila baterie z havarovaných vozidel a následně pak uklidila vozovku po úniku provozních látek a pomohla s naložení aut na odtahová vozidla.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru