Kam na Den dětí? Navštivte železniční muzem u Rakovníka. Sveze vás lokomotiva Papoušek
Lokomotiva Papoušek. Ilustrační foto: České dráhy
Co se chystá

Louny - Tuto sobotu 2. června vypraví České dráhy zvláštní vlak v čele s parní lokomotivou zvanou „Papoušek“, který pojede z Loun do železničního muzea v Lužné u Rakovníka. Tady bude připravený Dětský den s řadou atrakcí. Zvláštní parní vlak s lokomotivou „Kremák“ sveze cestující do Lužné také z Kladna.

Parní vlak bude odjíždět z Loun v 9:18 a na své trase zastaví ve stanicích a zastávkách Louny střed, Louny město, Postoloprty, Žatec a Krupá. Do Lužné přijede v 11:31. Druhý vlak bude začínat v Kladně v 10:15 a zastaví v Kačicích, Stochově a Novém Strašecí. Do Lužné dorazí v 11:24.

V železničním muzeu ČD si návštěvníci prohlédnou výstavu parních a motorových lokomotiv, stálé expozice nebo modelové kolejiště. Dále bude možné svézt se na úzkorozchodném okruhu a děti se můžou od 10 do 14 hodin zapojit do řady zajímavých soutěží o ceny. Připravený pro ně bude také lesní závod s úkoly na stanovištích, pořádaný 5. oddílem vodních skautů Kon-Tiki z Loun. Doprovodný program zajistí taneční skupina „Lentilky“.

 

Jízdní řád parního vlaku Louny – Lužná u Rakovníka

(2. června 2018)

Louny

09:18

Louny střed

09:22

Louny město

09:25

Postoloprty

09:51

Žatec

10:37

Krupá

11:25

Lužná u Rakovníka

11:31

 

 

Ceník jízdného ve zvláštních vlacích ČD

Louny / Kladno – Lužná u Rakovníka

(2. června 2018)

úsek

dospělí

děti 6 – 15 let

Louny až Postoloprty – Lužná u R.

160 Kč

100 Kč

Žatec – Lužná u R.

120 Kč

80 Kč

Kladno – Lužná u R.

80 Kč

60 Kč

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru