Historické stánky, ohnivá show, Heidi Janků. Cítoliby ožijí Svatojakubskou poutí
Ilustrační foto
Co se chystá

Cítoliby - Máte rádi poutě? Tak doražte následující víkend do Cítolib na Svatojakubskou pouť. Třídenní oslavy začínají v pátek (27. července) odpoledne a nabídnou vskutku bohatý kulturní program.

V pátek od 15 hodin pořádá lounské infocentrum a nadační fond K. B. Kopřivy v rámci slavností komentovnou prohlídku památek, sraz účastníku je u kostela Svatého Jakuba. Od 18 hodin pak v zahradě Dělnického domu vystoupí skupina Lucie Revival.

Hlavní program vypukne v sobotu na cítolibském Tyršovo náměstí ve 13 hodin. Zahraje například kapela Hašlerka, která představí písničky z období 1. republiky. Návštěvníci se mohou těšit na kouzelnické vystoupení Jana Vaidiše, kouzelnický workshop s dětmi, chybět nebudou pouťové atrakce, malování na obličej, historické stánky a mnoho dalšího.

Po 17. hodině bude patřit pódium zpěvačce Heidi Janků, následovat bude ohnivá show a ohňostroj od 22.15 hodin.

V neděli od 16 hodin proběhne bohoslužba v kostele Svatého Jakuba, od 17 hodin je na programu přednáška Petra Tolara o vzniku československých legií doplněná promítáním dobových snímků v Dělnickém domě. Kompletní program naleznete ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru