Cítoliby - V neděli 4. listopadu se koná v Dělnickém domě v Cítolibech od 19 hodin talk show známé zpěvačky a herečky Hanky Křížkové a herečky a malířky Ivy Hüttnerové, ve které zazní řada historek ze života i z profese. A pochopitelně se bude i zpívat.

Iva Hüttnerová je výjimečná svými aktivitami. Je herečkou, malířkou, moderátorkou, spisovatelkou a k tomu ještě manželkou, matkou a babičkou. Všechno ji to hrozně baví. V lednu měla výstavu v litoměřické galérii. V současnosti hraje také ve hře Manželské štěstí aneb Hospodyně na zabití v Divadle U Valšů a v Semaforu.

Hana Křížková vztah k muzice zdědila po rodičích. Tatínek dirigoval divadelní orchestr, hrál na různé hudební nástroje a maminka krásně zpívala a v mládí hrála ochotnické divadlo. V roce 1982 nastupuje profesionální dráhu, kdy hostovala v karlovarské skupině Metronom. V roce 1988 získala stříbrnou Bratislavskou lyru, Cenu diváků a Cenu novinářů. V roce 2002 debutovala ve filmu Andělská tvář. Zpívala v muzikálu Drákula. Krysař, americkém crazy muzikálu Jeptišky a mnoha dalších. Ovšem její srdeční záležitostí je stále swing, šanson a blues.

Vstupenky jsou již v předprodeji na úřadě městysu Cítoliby za 150 korun. Cena vstupenky na místě bude 200 korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru