Chmel cup podruhé v Novém Sedle. Sestavte fotbalový tým a přijďte hrát o hodnotné ceny!
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Nové Sedlo - V sobotu 29. června se v Novém Sedle uskuteční 2. ročník fotbalového turnaj Chmel cup 2019. Sestavte pětičlenný fotbalový tým, přihlašte se a přijďte hrát o zajímavé ceny.

A jaké jsou podmínky Chmel cupu? Přihlášený soutěžní tým se musí skládat z pěti členů, konkrétně čtyř hráčů a jednoho brankáře. Turnaj má omezený počet týmů. Registrovaný tým je ten, který zaplatí startovné 1 200 korun. Zájemci se mohou hlásit na facebooku pořadatele (Turnajový král), na webových stránkách Turnajového krále, nebo na emailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Hrací čas je 15 minut.

Ceny pro vítěze

Na nejlepší tři fotbalové týmy čekají peněžní odměny a hodnotné ceny. Tým, který se umístí na třetím místě, získá finanční odměnu ve výši 5 tisíc korun, pohár plus další věcné ceny. Týmu na druhé příčce bude patřit odměna 10 tisíc korun a nejlepšímu (zlatému) týmu 15 tisíc korun! Součástí turnaje budou dovednostní soutěže, vyhlášen bude nejlepší střelec i nejlepší brankář. Turnaj začíná v devět hodin.

1006chmelcup

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru