Zámek Stekník zve návštěvníky na Zahradní slavnost, bude už za týden
Skupina historického šermu Vítkovci.
Co se chystá

Stekník - Přijměte pozvání na zahradní slavnost na zámku Stekník. Součástí bohatého kulturního programu bude kromě vystoupení skupiny historického šermu, dobových tanečnic, také vystoupení sokolníka a dalších účinkujících.

V rámci oslav můžete navštívit také zámecké interiéry. Prohlídky probíhají od 10:00 - 16:00 h. V 14:30 začne speciální prohlídka zámku, ukončená pěveckým vystoupením Komorního sboru Teplice v zámecké kapli od 15:00 h. Možnost účasti návštěvníků prohlídky od 15:00 hodin nejprve koncertu, poté prohlídky zámku.

Vstupné na akci je dobrovolné na nádvoří a do zahrad. Prohlídky interiérů zámku viz platný ceník vstupného www.zamek-steknik.cz.

Program slavnosti: od 14,00 - 18,00 hod. Začátky vystoupení ve 14,00 a 16,00 h.

Součástí programu budou také dobové soutěže pro děti i dospělé.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru