VIDEO: Zběsilá jízda mladíka se zákazem řízení skončila bouračkou
Zdroj: Policie ČR
Louny

Žatec - V uplynulých dnech měla hlídka žateckých policistů opět plné ruce práce. Kolem poledne v jedné z žateckých ulic chtěli policisté zkontrolovat vozidlo značky Volkswagen. Důvod k jeho zastavení nebyl zcela běžný.

Policisté si totiž všimli 24letého řidiče, o kterém ze své osobní a místní znalosti věděli, že má vysloven zákaz řízení motorových vozidel. Zřejmě tato skutečnost vedla řidiče k tomu, že začal před hlídkou vysokou rychlostí ujíždět. Zkušená hlídka však neukázněného řidiče nespustila z očí. Pronásledovala jej do té doby, než ujíždějící skončil s vozidlem v příkopu.

Přijíždějící hlídka jen viděla, jak řidič vybíhá z auta a snaží se z místa utéct. Naštěstí se jej po několika metrech policistům podařilo zadržet a jejich společná cesta vedla na obvodní oddělení. Co muže vedlo k tomu, že měl usednout za volant v době, kdy mu toto bylo zakázáno okresním soudem a následně ujíždět, policistům říci nechtěl.

https://www.youtube.com/watch?v=RuqYrUdvRpU

Ještě tentýž den si provinilý řidič vyslechl ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což mu soud může uložit až dvě léta odnětí svobody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru