Ve Slavětíně se sešli představitelé Okresních sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska
Vpravo Tomáš Mikšovský, starosta Okresního sdružení hasičů. Foto: Krajský úřad Ústeckého kraje
Louny

Slavětín - V kulturně společenském domě ve Slavětíně na Lounsku se uskutečnilo shromáždění představitelů Okresních sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska – Ústeckého kraje.

Na bilancování letošního roku zavítal kromě zástupců dobrovolných hasičů také hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček. Ten obdržel z rukou starosty Krajského sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Jiřího Hence medaili k příležitosti 100. výročí vzniku Československa. Na aktivu se dále probíral plán činností na rok 2019, kdy na dobrovolné hasiče i na hasičskou mládež čekají v příštím roce opět tradiční akce jako Stimax Cup, Tohatsu Cup či krajská kola soutěže Plamen.

0711slavetin1

Jiří Henc, starosta Krajského sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska předal hejtmanu Oldřichu Bubeníčkovi medaili. Foto: Krajský úřad Ústeckého kraje

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru