Řidiče hříšníky odhalila běžná policejní kontrola. Muži neměli za volantem co dělat!
Ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - Případů nezdopovědných řidičů, kteří neváhají usednout za volant auta navzdory uloženému zákazu řízení, přibývá jako hub po dešti. Hned na dva takové hříšníky narazili v posledních dnech během běžné silniční kontroly policisté z Postoloprt.

Postoloprtští policisté při silniční kontrole zastavili vozidlo s 56letým řidičem. Následně zjistili, že muž už od února za volant usednout nesměl. "Nedovolovaly mu to dokonce v té době dva vyslovené zákazy řízení motorových vozidel. Ve zkráceném přípravném řízení si už neukázněný motorista vyslechl od policistů podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Soud by ho za to mohl poslat do vězení až na dvě léta," řekla policejní mluvčí Irena Pilařová.

S dalším provinilým řidičem se setkali postoloprtští policisté v obci Jimlín. "Strážci zákona vzápětí při kontrole odhalili, že 29letý muž má magistrátem města vysloven na dobu šest měsíců zákaz řízení motorových vozidel. I tomuto řidiči hrozí, že by jej mohl soud potrestat dvěma lety odnětí svobody," pokračuje Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru