Kdo má rád zvířata, může zajít v Žatci na výstavu
Ilustrační foto pixabay.com
Louny

Žatec – Pokud máte rádi zvířata, v pátek nebo v sobotu můžete navštívit zajímavou chovatelskou výstavu v Žatci. V areálu chovatelů v ulici Volyňských Čechů si návštěvníci budou moci prohlédnout více než 350 zvířecích jedinců.

Výstava bude otevřena v pátek od 9 do 17 hodin a v sobotu, v den státního svátku, od 9 do 16 hodin. Děti mají navíc velkou šanci vidět svá oblíbená zvířata bezplatně. „Pokud přijdou v pátek se školní třídou, pro všechna školská zařízení platí vstup zdarma. Bezplatný vstup mají po celou dobu výstavy také bez výjimky všechny děti do výšky 110 centimetrů,“ upřesnila Irena Rajnová, jednatelka základní organizace Českého svazu chovatelů v Žatci.

Výstavu pořádá Český svaz chovatelů za podpory města Žatce. Zvířata jsou k vidění v ulici Volyňských Čechů v chovatelském areálu pod kruhovým objezdem u pošty a Lidlu. Je to výstava králíků, holubů a drůbeže.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru