Další dopravní akce na lounských silnicích. Každý druhý řidič inkasoval pokutu
ilustrační foto
Louny

Lounsko - V průběhu minulého týdne se dopravní policisté zapojili do krajského dopravně bezpečnostního opatření. Na silnicích se ve středu a ve čtvrtek zaměřili například na dodržování zákazu požívání alkoholu a jiných návykových látek, dodržování stanovené rychlosti, způsob jízdy, používání bezpečnostních pásů a zádržných systémů, telefonování za jízdy či technický stav motorových vozidel.

Policistům takzvaně uvízlo v síti 42 vozidel, u kterých zaznamenali 21 dopravních přestupků. "Řidiči dostali pokuty v celkové částce 12 800 korun. Například nohu z plynu nesundalo na stanovené rychlosti 10 řidičů. Bezpečnostní pás si nepřipnuli 2 účastníci. Pokutu za nevyhovující technický stav rozdali policisté ve dvou případech. Ani jeden řidič nebyl pod vlivem alkoholu," uvedla lounská policejní mluvčí Irena Pilařová.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru